19.02.2005 г., 17:26 ч.

КОЯ СЪМ АЗ... 

  Поезия
1519 0 2

Коя съм аз...

Когато съм до теб ме няма
и вечно друга съм, не знам коя,
и все забулена в измама
надежда търся аз да се спася.

Във погледа ти вглеждам се с уплаха,
коя ли там оглежда се сега?
Как аз да разбера в коя от всички
ти влюби се внезапно ей така?

Ту луда съм, ту тиха и смирена
и радостна, но пълна със тъга.
Коя от всички крие се във мене -
дете във тяло на жена.

Да търся отговор аз никога не спирам
и лутам се и ничия, и все сама
понякога безмълвна аз умирам
и с писък раждам се от пепелта.

Коя съм аз не спирам да се питам
и по пътища далечни все се скитам.

© Десислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??