18.07.2010 г., 21:13 ч.

Коя съм аз 

  Поезия » Друга
530 0 2

*

Аз съм виделината

на тъмнината,

на светлината

слепотата,

тишината на звука,

звукът на тишината,

топлина в студа,

студ във топлината.

 

На демона аз съм

ангелското сърце

и на ангела -

демона.

 

Аз съм и жаждата на пустинята

и пустинята на жаждата,

далече съм и съм близо,

като земя и небе.

Вездесъща

и

малка.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??