26.09.2007 г., 14:32 ч.

КП - Текст 3 

  Поезия
392 0 0
  
                Остани


Остани още малко при мен,

само тази нощ и утрешния ден.

Прегърни ме, затвори очи,

забрави за всичко, просто остани.


Остани още малко така,

не заспивай, хвани ме за ръка.

Говори ми, после - помълчи,

не мисли за нищо, само остани.


Остани още малко поне,

има време, не тръгвай, още не.

Прегърни ме, затвори очи,

не мисли за нищо, само остани.

© Стилиян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??