Sep 26, 2007, 2:32 PM

КП - Текст 3 

  Poetry
393 0 0
  
                Остани


Остани още малко при мен,

само тази нощ и утрешния ден.

Прегърни ме, затвори очи,

забрави за всичко, просто остани.


Остани още малко така,

не заспивай, хвани ме за ръка.

Говори ми, после - помълчи,

не мисли за нищо, само остани.


Остани още малко поне,

има време, не тръгвай, още не.

Прегърни ме, затвори очи,

не мисли за нищо, само остани.

© Стилиян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??