Неканен идваш в съня
и като крадец бързо
парче по парче
взимаш
душата
мислите
сънищата
мечтите
но не виждаш
че твоето име
като белег
намерило е място в сърцето
ограбвай
руши ме отвътре
но и наяве
ела и вземи всичко в ръцете си
така пак щастлив ще си ти
а още повече аз
© Даяна Иванова Всички права запазени
и като крадец
бързо
парче по парче
взимаш
душата
мислите
сънищата
мечтите
но не виждаш
че твоето име
като белег
е намерило място в сърцето
ограбвай
руши ме отвътре
но и наяве
ела и вземи всичко в ръцете си
така ти пак ще си щастлив
а още повече и аз
Много е добро! Надявам се да съм полезна и да не ти се натрапя! Поздрав!!!