2.03.2008 г., 8:14 ч.

Крадец 

  Поезия » Любовна
604 1 10
Крадец

Всеки поход започва с една крачка,
всяка стена - със една тухла
и каза ми старата врачка,
че любовта започва с подарена целувка.

По дяволите врачката стара,
аз тези правила ги зная,
но любовта ми, от похода жадна,
прескочи стената и целувката си открадна.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??