Mar 2, 2008, 8:14 AM

Крадец 

  Poetry » Love
602 1 10
Крадец

Всеки поход започва с една крачка,
всяка стена - със една тухла
и каза ми старата врачка,
че любовта започва с подарена целувка.

По дяволите врачката стара,
аз тези правила ги зная,
но любовта ми, от похода жадна,
прескочи стената и целувката си открадна.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??