10.07.2007 г., 9:11 ч.

Кради Моме Сельо 

  Поезия
629 0 4
Силен вятър ме довя,
мъж съм вече,
ще крада мома.
На рамо ще я метна аз
и към къщи ще я занеса завчас.
"Диий", ще кресна аз на коня,
ако бега - ще я гоня
и каквото и да стане
тя със мене ще остане...

09.07.2007 г.
(Съавторство с Вихър Мома)

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??