Забрави ме! Нямам място вече
в твоя свят на хиляди измами.
Излъжи ме! Искам да повярвам,
че и ти си като всички други.
Замълчи! Не ми прошепвай нищо,
разбери - боли от твойте думи.
Остави ме! Искам да забравя
как до теб заспивах всяка вечер.
Нарани ме! Пак и пак лъжи ме,
да намразя искам нежността ти!
Отречи ме, скрий от мен страстта си,
научи ме как да те забравя!
2007 г.
© Александра Георгиева Всички права запазени