16.08.2013 г., 20:04 ч.

Край 

  Поезия » Любовна
371 0 0

 

Когато нощта отново се спусне,
във мен оживява една единствена мисъл,
не мога да спя доде не напусне, 
единствено стихове за нея съм писал.
И жалко, че хубавото не трае вовеки,
пристига, порадваш се и хоп - излетяло,
остават след него само мокри пътеки,
ах, как ми се иска, да си беше стояло.

Дадох ти всичко, бях тук за тебе,
но явно бе малко, все пак си замина,
и въпреки болката, обичах те, бебе,
дано са си стрували и лъжите, и грима.
Къде ми беше умът, не се замислих какво си,
сега съжалявам, доста време се чудих,
къде остана гласът, когато имах въпроси,
сега осъзнавам, че по грешка се влюбих.

© Живко Енев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??