18.07.2012 г., 13:29 ч.

Край! 

  Поезия » Друга
495 0 0

Боли много, кървави сълзи се стичат,

лек няма, всичко гори ме, не пита

дали мога да издържа, на теб да разчитам

не вече, сърцето ми вечно ще скита.

 

Пожарът угасна, плачът ми го изпепели,

надеждата хвръкна, сама ме остави сега.

Бавно и зловещо се подигра и ме уби,

лежа бездиханно, мъчително умирам в нощта.

 

Няма надежда! Няма спасение! Няма любов!

Няма те теб - избяга от мен и ме рани,

няма кой сега да чуе моя умиращ зов,

няма да поглеждам назад, не искам да ме боли!

© Никол Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??