14.11.2005 г., 23:52 ч.

Край на Любовта 

  Поезия
680 0 0
Пак е вечер!
Всичко обляно в тишина е!
Една възглавница окъпана в сълзи,
куп разпилени мечти и едно едва
биещо сърце,уморено от всичко и всички!
Отекчено от живота...чакащо смъртта...
викащо без глас в нощта!
И защо всичко това-защото свърши любовта!

© Веси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??