Nov 14, 2005, 11:52 PM

Край на Любовта 

  Poetry
682 0 0
Пак е вечер!
Всичко обляно в тишина е!
Една възглавница окъпана в сълзи,
куп разпилени мечти и едно едва
биещо сърце,уморено от всичко и всички!
Отекчено от живота...чакащо смъртта...
викащо без глас в нощта!
И защо всичко това-защото свърши любовта!

© Веси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??