20.07.2024 г., 6:57 ч.

Край на скандала, или скандален край 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
93 0 0

Не ми крещи, не обиждай,

не прекалявай, недей.

Не си на себе си.

Не съм и аз.

Не е честно, знам.

Не внимавах в час.

Бях в захлас и

не успях.

Неравна е борбата.

Не може любовта на двама

да надвие

необятната забрава.

Не пречи да опита.

 

 

Яростта се обуздава с

нежност.

Невъобразимо е, но и

неизбежно.

Не съм заспал, но

не ме събуждай.

Неистово те искам,

нехая за света и

неговия писък.

Нека се прегърнем

неловко и

отново да се влюбим.

 

© Валентин Стайков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??