Моята любов ще те засипе.
Говорѝ, говорѝ...
И аз говоря.
Това, което не казваме
е сойка, която лети.
Крие се в клоните.
Все повече не я забелязвамe.
Прости ми,
простено е всичко.
Гледам теб.
Ще те засипя с очи.
Моята любов все повече не я разбирам.
А ти се разхождаш сам.
Говорѝ, говори ѝ...
И аз говоря.
Празни приказки, празни улици.
Празна длан, празна със свобода,
непоискана.
© Лилия Минева Всички права запазени