10.04.2005 г., 19:51 ч.

Красива 

  Поезия
1256 0 1
Красива си в очите на дете,
дете в очите ти съм аз
без грях един.
Във твоя поглед незабравим
изгубвам се, мечтая...

Красива си в тоз и всеки ден!
Кажи,, греша ли заслепен?
А сляп да бях
да пазя само твоя лик
в сърцето си с любовен вик,
във мрака, тъмнината, щастлив
завинаги в блаженство
сред твоето съвършенство.

Красива си! Да отречеш не можеш.
Сърцето ми дори в окови черни ти да сложиш,
аз пак ще виждам красотата,
дордето бия жарко в слепотата.
Виждам по-добре от зрящите твоя лик,
изгубвам се, мечтая в теб с любовния ми вик.
Красива си!!! Красива си! Красива...

© Борислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??