9.10.2008 г., 16:50 ч.

Красива есен 

  Поезия » Любовна
1955 0 3
Красива есен

Така красив е есенния ден
с килимите от златните листа,
но по-красиво е, че вървиш до мен
и какво от туй, че идва есента?!

Тала красиво листата танцуват
по музика на вятъра свиреп
и в танца им да те целувам,
да затанцуваме и ние с теб...

Така ми харесват облаците красиви,
които палаво плуват по небето,
идва есен, но ние сме щастливи,
защото ни е пълно с топлина сърцето...

Така красив е есенния дъжд,
който старателно стъклата мие
и под него се целувам с моя мъж
и каляваме обичта си златна...

Какво от туй, че птиците отлитат,
отиват, за да търсят топлина
и аз съм птица, но слънце откривам
в една чиста и нежна мъжка душа...

Така приятно е да пия чай вкъщи
и да знам, че всяка есен ти ще топлиш мен...
... изненадващо в гръб ти ме прегръщаш -
прекрасен е и този златен ден!

24.08.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??