30.04.2014 г., 21:10 ч.

Красива ли съм? 

  Поезия » Друга
506 0 6

Красива ли съм? Мисля - НЕ!

Но ти отключи в мене светлината,

родиха се и сексапил, и чар,

но не поддадох се на суетата.

 

Красива бях в твоите очи,

и близка, и ранима, и позната,

оглеждайки се в сините ти езера,

открих у себе си и красотата.

 

И днес стоя така на кръстопът,

донякъде без тебе непозната,

коя съм и защо съм още тук,

парченце хаос в тишината.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??