3.09.2016 г., 17:38 ч.

Красива лъжа 

  Поезия » Любовна
613 3 12

Погледнах в очите ти

изгубих се.

Погледнах ти устните

омаях се,

помилвах ръцете ти

разкаях се,

прегърнах те силно

влюбих се.

 

Почувствах сърцето си

тупти ускорено,

топлина ме обгръща,

а навън е студено,

нимфи припяват,

морето далече е,

мисли роптаят

искат те.

 

Животът сега е

с цвят на дъгата.

Светът е любов,

всичко е багри.

Красива лъжа

от всички призната,

но колко е хубава

дори да ни мами.

 

Януари, 2015

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??