Красива рана в сърцето издълба
и с багажа си от спомени в нея заживя.
Малка и уютна - тя ви приюти.
Като се размърдаш, горчиво започва да кърви.
Препълнено е с магичните твои лъжи,
не издържат вече подпорните стени.
Гостоприемният дом в гърдите се руши,
след теб никого не ще вече подслони.
© Айше Али Всички права запазени