Като нежен звук, пропилян в тишина,
Ти сливаш начало и край.
Дори подземното царство изпитва вина,
стъпваш така, че превръща се в Рай.
Погледа ти - океан, а в него красотата плува,
то е ясно и се вижда.
Заради теб нощта тайничко деня ревнува
и смирено в мрака ти завижда.
© Йордан Всички права запазени