3.12.2014 г., 7:42 ч.

Красива си 

  Поезия
564 0 0

Красива си! Дявол да те вземе.
Но нека този дявол бъда аз.
От мене никой да не те отнема.
Да имам всеки твой ден и час.
 

Да бъдеш единствено моя,
сърцето ти да ми принадлежи.
И усмивката, и страстта, и покоя,
и радостта си на мен да дължиш.
 

Нека да те имам - завинаги.
Още от днес. Още сега.
Да съм твоето бъдеще,минало.
От начало до край и пак така.
 

Красива си! Искам да бъдеш с мен.
Аз съм с теб, само твой съм отдавна.
Сърцето си давам ти - кротко смирен,
а мислите ми сама ги открадна.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??