11.07.2008 г., 23:03 ч.

Красивата дума 

  Поезия » Друга
640 0 6
 

Красивата дума -

тя може да ми радва окото,

да ми гали нежно ухото,

но не винаги може да е топлината,

която да ми сгрява душата,

да ме прави лекокрила,

за да се чувствам щастлива.

Когато красивата дума е чувство,

тя неусетно се превръща в изкуство,

което с любов ме обгръща,

а любовта към живота ме връща.

 

 

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??