22.04.2011 г., 19:29 ч.

Красивата самотница 

  Поезия
592 0 2

Красивата самотница


Всички говорят, че си най-красивата в града 
и никой не може да ти устои.
Всички говорят, че си толкова добра 
и всеки як пич след тебе върви!

Но кажи ми, мила, защо до мъж никога не съм те видяла усмихната - 
сякаш си от любовта вечно отритната... 
Но сама си си виновна, разбери - 
защото прекрасните ти очи
се затварят за всички хора добри...
Той беше влюбен в тебе до полуда,
а ти му каза да потърси друга!
Не бил на нивото ти - 
не му позволи да влезе в живота ти...


Докато си така красива и горделива, винаги ще си сама, защото "Красивите жени са най-самотни"!!!

© Моника Зубева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??