11.06.2009 г., 20:26 ч.

Красиво цвете искам да ти подаря 

  Поезия » Любовна
1938 0 8

Красиво цвете

искам да ти подаря

 

Красиво цвете,

сутрешна усмивка,

на теб аз искам

днес да подаря,

да те целуна

по очите сънени

и пак пред тебе

да разкрия любовта!

 

С мен ти стори

чудо, обич моя,

щастлив ме правиш

всеки ден... Мерси!

Сърцето пълниш ми

с любов и радост...

и нека тъй да бъде

до дълбоки старини!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??