8.03.2024 г., 11:29 ч.

Красота 

  Поезия » Любовна
70 2 1

Този свят има нужда

от още малко красота.

Да е чиста, без принуда

да пристига като пролетта,

 

като вятъра небрежна,

като мъничка вълна.

Да е там, да я има. Да е нежна,

да е израз на жена.

 

И навред да се усмихва.

Да я следват сто очи,

а тя дори и да не иска,

да я искат мъжките мечти.

 

Нека има още малко,

още малко красота!

Този свят е твърде жалък

без да бъде вечна тя.

© Камелия Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих! Поздрави!
Предложения
: ??:??