15.02.2024 г., 6:41 ч.

Кратко 

  Поезия » Любовна
105 1 0

Случайна среща, танци луди,
прегръдка нежна, пеперуди.
След туй небе, звезди, целувки,
нощта завършва със милувки.

Разходка и прохладен бриз,
мечти безкрайни и сюрприз.
Следи по пясъка, вълни, море,
копнеж, любов и биещо сърце.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??