27.06.2011 г., 19:31 ч.

Краткостишия - VІ 

  Поезия » Друга
485 0 6


Окапалите ми листа потъват
във Небето. Ше стигнат ли
до дъното му някога?

 

От топлия си дъх
се давя...

 

Свян -
момичето
зад плитките си.

 

Родопска къща.
Няма да се срина
в себе си.

 

Сълзите ми са
най-добри приятели.
Сърцето ми измиват...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??