18.04.2006 г., 17:06 ч.

КРАЯ 

  Поезия
1069 0 3


Времето минава ,
споменът остава .
Сълзите спряха ,
чувствата умряха .
Мислите летят ,
устните мълчат .
Любов голяма ,
вече изживяна ...
Това е края ,
но ...
     
 има ново начало!

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??