Apr 18, 2006, 5:06 PM

КРАЯ 

  Poetry
1068 0 3


Времето минава ,
споменът остава .
Сълзите спряха ,
чувствата умряха .
Мислите летят ,
устните мълчат .
Любов голяма ,
вече изживяна ...
Това е края ,
но ...
     
 има ново начало!

© Радост All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??