4.04.2008 г., 10:29 ч.

Краят... 

  Поезия » Любовна
622 0 1

Зад лицето с усмивка сърцето кърви...

безпомощно, безмълвно... без да може да се защити...

Очите го прикриват и не показват

голямата тъга, а когато са самички, те плачат

през нощта!

И ето, слънцето изгрява,

а всичко е потънало в мрак,

защото там, в далечината,

с друга те видях!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??