Apr 4, 2008, 10:29 AM

Краят... 

  Poetry » Love
626 0 1

Зад лицето с усмивка сърцето кърви...

безпомощно, безмълвно... без да може да се защити...

Очите го прикриват и не показват

голямата тъга, а когато са самички, те плачат

през нощта!

И ето, слънцето изгрява,

а всичко е потънало в мрак,

защото там, в далечината,

с друга те видях!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??