30.03.2006 г., 0:29 ч.

Краят ми 

  Поезия
708 0 2

Стоя самотен,
Самотен в стая обвита с мрак.
Вмрак обвита е и душата ми.
Стоя сляп,сляп за всички,
И всички са слепи за мен.
От очите ми излиза светлина,
Светлината на душата.
Мракът я поглъща,
Поглъща и мен.
Красотата на края
се разкрива пред мен.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хаахаха мерси ти!
  • "Красотата на края
    се разкрива пред мен"----->Определено знаеш как да си играеш с красивите думи!
Предложения
: ??:??