Mar 30, 2006, 12:29 AM

Краят ми 

  Poetry
710 0 2

Стоя самотен,
Самотен в стая обвита с мрак.
Вмрак обвита е и душата ми.
Стоя сляп,сляп за всички,
И всички са слепи за мен.
От очите ми излиза светлина,
Светлината на душата.
Мракът я поглъща,
Поглъща и мен.
Красотата на края
се разкрива пред мен.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хаахаха мерси ти!
  • "Красотата на края
    се разкрива пред мен"----->Определено знаеш как да си играеш с красивите думи!
Random works
: ??:??