9.09.2007 г., 18:55 ч.

Краят на една любов 

  Поезия
895 0 1

Питаш се какво е моето желание сега,
да усетиш бурята във моята душа.
Сега те няма  и силно боли,
но времето лекува всичко, нали?
Да те обичам отново, не, забрави!
Любовта беше жива, но ти я уби.
Душата ти покрита е със лед,
толкова си далеч, но аз страдах за теб.
Успя да покориш влюбеното ми сърце,
какво направи, как ми го отне?
Искам го обратно, за да продължа
живота си, без мъка и без самота.
Не ме поглеждай с лъжовните очи,
заради които плаках толкова дни.
Не казвай нищо, замълчи,
нищо свързано със теб не може да ме нарани.
Не тук, нито точно сега,
не мога да падна по ниско от това,
да обичам някой като теб,
но за твоята отрова има лек.
От днес нататък аз ще гледам иронично,
ще те подминавам безразлично.
Слагам край на любовта изгубена,
Спомените в миналото ще оставя.
Зная, аз също бях влюбена,
но рано или късно наистина минава.





© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав и от мен.Много е хубаво..Ще ти мине след време
Предложения
: ??:??