17.09.2009 г., 11:05 ч.

Краят на рокерското лято 

  Поезия » Пародии
632 0 2

КРАЯТ НА РОКЕРСКОТО ЛЯТО

 

Вятър роши рокерски бради,
на Камен бряг ревят мотори
и свири рок енд рол, глава боли
от снощния запой със мацки голи.

Септември месец е и надали
ще бъде скоро август лъчезарен.
Последният мотор по пътя сви,
последната бутилка литна празна.

На пясъка останаха следи
от жежки летни нощи и любови.
Побутва тъжното море кондоми три,
фланелка избеляла с черепи и кости.

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??