1.06.2013 г., 10:52 ч.

... крехка жертва е любовта 

  Поезия » Любовна
1520 4 16

Всяка дълга минута без тебе

е изплакана моя сълза

в океана от тъжно безвремие,

в който толкова много сама

 

се усещам, че всяка надежда

се разбива със грохот в стена

от безсилие. Сякаш се свежда

до самотно сафари света,

 

във което ловува без милост

безконечна една празнота,

дето черпи от болката сили,

а крехка жертва е любовта.

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??