6.10.2021 г., 22:09 ч.  

Кремчето на баба 

  Поезия » За деца
430 0 3

Баба кара ме да ям.
Все ме тъпче с манджи разни.
За да стана аз голям,
готви ги разнообразни.

 

Всяка манджа е със сос
и е пълна с витамини - 
зеленчуци, магданоз
и месце за протеини. 

 

Ала щом направи крем,
гледам да не го пропускам. 
Хапвам си го на корем
за следобедна закуска.

 

Кремчето ми е любимо,
сладко и неповторимо!

 

Николай Димов

© Николай Димов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любимите детски лакомства »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??