Oct 6, 2021, 10:09 PM  

Кремчето на баба 

  Poetry » For kids
429 0 3

Баба кара ме да ям.
Все ме тъпче с манджи разни.
За да стана аз голям,
готви ги разнообразни.

 

Всяка манджа е със сос
и е пълна с витамини - 
зеленчуци, магданоз
и месце за протеини. 

 

Ала щом направи крем,
гледам да не го пропускам. 
Хапвам си го на корем
за следобедна закуска.

 

Кремчето ми е любимо,
сладко и неповторимо!

 

Николай Димов

© Николай Димов All rights reserved.

The work is a contestant:

Любимите детски лакомства »

20 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??