27.05.2008 г., 14:30 ч.

Крещи сърцето 

  Поезия » Любовна
610 0 4

Вървя към него и всяка крачка
пирон забива в моето сърце.


Предвкусва то оловото горещо
и знае... пак ще го боли…


Безсилно гърчи се и мята,
от ужас ридае, крещи…


Крещи сърцето, ала изгарят очите
в копнежа по чужди очи…


Крещи сърцето, ала треперят ръцете
за допир до болка желан…


Крещи сърцето…
Краят е близо, нима не разбираш?!
Краят е близо, моля те, спри!
 

-----
Краят ли идвал...?
Сърце, а ти как не разбра?


Краят…
Та аз искам точно това!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла Поздрави за стичето
  • Много тъжно и изстрадано, но ми харесва как пишеш Браво от мен!
  • Добре дошла и поздрав от мен за стихА!
  • Прекрасно си го наприсала! Много е тъжно, но много истинско! Докато се чете се преживява! Поздрав!
Предложения
: ??:??