27.03.2007 г., 18:24 ч.

Крещя 

  Поезия
581 0 1
Събличам се... пред тебе гола стоя,
студът пронизва и раните кървят,
стискам зъби, за последен път
ще крещя! За последен път падам на колене,
за последен път свалям срама.
Не съм ти роб, не си ми господар!
Ще крещя! Променям се, не, това не съм аз!
Стоя гола пред теб, съблякох срама...
На пода лежа, раната ще кърви
не искам пак да крещя.
Някъде, някъде там ще дойде дъжда.
Боже, кървя!
Погледни ме! След тебе крещя !
За последно, за последно крещя!
Погледни ме! Искам дъжда !
Сълзите ми рухват, пак съм на колене!
За последен път... да, за последен път
ще изкрещя "Обичам те"!
Обличам срама!

© Йовка Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това просто ме убива!Колкото и да се опитвам не мога да напиша толкова яки като твоите
Предложения
: ??:??