4.04.2012 г., 11:40 ч.

Крещя и боли ме... 

  Поезия » Любовна
684 0 0

Крещя срещу вятъра сега...

Крещя и боли ме от това...

Крещя и моля се сама, прикрита в дълбините на моята душа...

Крещя и викам като изплашено дете, изгубено в тъмнината на нощта.

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??