26.09.2021 г., 20:01 ч.

Креват 

  Поезия » Любовна, Философска
321 0 0

                                       Креват

 

 

 

Той на голямата любовта е сцената,

между мъж и жена, легло на страстта.

Там превръща се тя в ласки и целувка,

милувки сърасттни, изпотени две тела.

 

Той кревата ням свидетел е на любовта,

тя е красива но понякога изпълнена с тъга.

Любов щастлива, любов тъжна, нетрайна,

той за себе си завинаги запазва тайната.

 

Той изпълнен от радост и тъга на двамата,

мъж и жена любещи се върху него под завивката.

Запазил в себе си спомена за любовта, страстта,

сега е самотен, очаква влюбените, любовта.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??