Креват
Той на голямата любовта е сцената,
между мъж и жена, легло на страстта.
Там превръща се тя в ласки и целувка,
милувки сърасттни, изпотени две тела.
Той кревата ням свидетел е на любовта,
тя е красива но понякога изпълнена с тъга.
Любов щастлива, любов тъжна, нетрайна,
той за себе си завинаги запазва тайната.
Той изпълнен от радост и тъга на двамата,
мъж и жена любещи се върху него под завивката.
Запазил в себе си спомена за любовта, страстта,
сега е самотен, очаква влюбените, любовта.
© Валентин Миленов All rights reserved.