24.08.2011 г., 3:30 ч.

Крила 

  Поезия » Любовна
833 0 8

Заминаха си мойте карнавали!

От нищото направих си мечти!

Пресичат на червени светофари,

понякога и кротките реки.

 

 

И блясъкът залязъл във очите,

от дръзко, нелюбезен словоред,

със два куршума гали ми сълзите -

печатите на слабия поет!

 

 

Не бързайте! Не бързайте да стана,

пътеките са живи пиршества

и в дебрите на огнената рана,

се крият най-реалните крила.

 

 

 

 

 

 

 

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??