24 ago 2011, 3:30

Крила 

  Poesía » De amor
755 0 8

Заминаха си мойте карнавали!

От нищото направих си мечти!

Пресичат на червени светофари,

понякога и кротките реки.

 

 

И блясъкът залязъл във очите,

от дръзко, нелюбезен словоред,

със два куршума гали ми сълзите -

печатите на слабия поет!

 

 

Не бързайте! Не бързайте да стана,

пътеките са живи пиршества

и в дебрите на огнената рана,

се крият най-реалните крила.

 

 

 

 

 

 

 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??