10.09.2024 г., 14:30 ч.

Крилете на любовта 

  Поезия » Любовна
60 2 0

Крилете на любовта 

 

Всичко се движи като на лента,
един непрекъснат филм с ярки цветове.
Животът ми е като шепа вдъхновение,
дори и без крила, лет
я със сърцето.
 

Прегради не виждам, ни сълзи, ни мрак,
пътят е светъл, щом обичам
тъй силно пак.
Вятърът шепне, че сме сродни души,
аз ще
те търся винаги, дори сред звезди.

 

Няма да спра, дори светът да се мръщи,
защото в очите ти любовта е все същата
.
Ти си моят дом, моя плам
енна звезда,
и с всяка стъпка те следвам, без страх и тъга.

 

Крилата ми може да пламнат дори,
но в мен няма да спре да гори – огън на обич с вечни искри.
Ще те следвам завинаги, без
аз да спра,
напразно ми режете крилете
, но аз пак към теб ще летя.

 

© Диана Димитрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??