1.09.2024 г., 13:12 ч.

Крилете на сърцето 

  Поезия » Философска
166 7 22

Разбиха ми сърцето,но крилете-

недосегаеми са и ме вдигат.

Понасят ме над завист и обида,

градушките до мен не стигат.

 

Крилете са свободна мисъл,

идеи и мечти красиви.

Мечтите дават на живота смисъл,

не дават шанс на дните сиви.

 

И няма как крилете ми да вземат.

Не се краде това,което знам и мога!

Не могат свободата да отнемат,

а смелите сърца да литнат могат. 

 

© Люси Атанасова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??