Sep 1, 2024, 1:12 PM

Крилете на сърцето 

  Poetry » Phylosophy
165 7 22

Разбиха ми сърцето,но крилете-

недосегаеми са и ме вдигат.

Понасят ме над завист и обида,

градушките до мен не стигат.

 

Крилете са свободна мисъл,

идеи и мечти красиви.

Мечтите дават на живота смисъл,

не дават шанс на дните сиви.

 

И няма как крилете ми да вземат.

Не се краде това,което знам и мога!

Не могат свободата да отнемат,

а смелите сърца да литнат могат. 

 

© Люси Атанасова All rights reserved.

The work is a contestant:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??