26.08.2023 г., 7:45 ч.

Криптология 

  Поезия » Свободен стих
116 0 0

 

             К Р И П Т О Л О Г И Я

 

По друми незнайни в среднощните дебри

се гонят многоизмерните Азове...

Смъртта безсилна коварно ги дебне,

но е вечно самотна в напъни празни.

 

Поезията,с обикновени слова

Време-Пространство магично сгъстява,

лумва от Нищото Светлина,

а Движението Материя напластява...

 

Във войната за буквите

нашите предци са успели,

с тяхна помощ да трупат

оцеляването наше на дело.

 

Много внимавайте хора,

да не се днеска изложиме

с празно,глупашко говорене

и с дела важни,несторени!

 

        10.05.2023г.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??